Secara jujurnya harga asal rawatan ini agak tinggi disebabkan ia dari herba-herba semulajadi yang PREMIUM.
Untuk harga asal rawatan Durian Belanda Plus Kapsul adalah SGD99.

Sebelum dikeluarkan kapsul herba ni dah diuji kaji sendiri oleh doktor-doktor pakar yang bertauliah daripada pihak NPRA Malaysia serta di bawah seliaan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM

Countdown

PAKEJ PEMULIHAN (5 BOTOL)

PAKEJ PERLINDUNGAN (3 BOTOL)

PAKEJ HARAPAN (1 BOTOL)

Untuk membantu ringankan beban pesakit kami, kos postage akan ditanggung oleh pihak HQ, anda hanya perlu bayar harga produk sahaja..

 

Semoga dengan asbab ikhtiar dengan herba ni Allah sembuhkan anda..aaminn

SOALAN FAQ

1 botol rawatan Durian Belanda Plus Kapsul mengandungi 60 biji kapsul herba.
Pengambilan rawatan ini berbeza mengikut penyakit iaitu bagi pencegahan awal perlu ambil 1 biji pagi dan 1 biji malam, bagi merawat masalah ketumbuhan seperti tiroid, fibroid cyst dan benjolan di badan perlu ambil 2 biji pagi dan 1 biji malam, manakala bagi pesakit kanser perlu ambil 2 biji pagi dan 2 biji malam.
Secara jujurnya kapsul ini adalah dari 100% herba semulajadi yang mana tidak memberikan kesan sampingan pada pesakit. Berdasarkan feedback dan aduan dari pesakit kami belum ada yang mengalami kesan sampingan selepas amal rawatan ni.
Untuk kesan penyembuhan bergantung pada sakit yang dialami oleh pesakit itu. Pihak kami tidak boleh berjanji untuk mengatakan yang tuan/puan amal hari ini esok dah boleh sembuh. Akan tetapi berdasaran testimoni pihak pesakit kami yang lepas dalam masa sebulan dah ada yag dapat kesan positif walaupun hanya kesan yang paling minimum.
Untuk rawatan ini mempunyai kelulusan KKM yang berdaftar MAL17097007T
Maaf, bagi ibu mengandung dan menyusu tidak digalakkan untuk mengambil rawatan ni kerana boleh menganggu kesihatan bayi dalam kandungan dan yang tengah menyusu.
Sekiranya tuan/puan ada mengambil apa-apa ubatan hospital pastikan jarakkan pengambilan rawatan ini dengan ubatan hospital sekurang-kurangnya 1-2 jam.
Bagi proses penghantaran ke semenanjung Malaysia mengambil masa 2-4 hari. Manakala ke Sabah Sarawak mengambil masa selama 5-7 hari.
Bagi pantang larang pemakanan ada beberapa pemakanan yang perlu cik elakkan seperti gula secara berlebihan, makanan jenis seafood, makanan berasaskan kacang soya, minuman berkafein, minuman berkarbonat & alkohol, makanan proses dan dalam tin dan pengambilan daging lembu secara berlebihan. Bukan apa jika kita tak jaga pemakanan kita ia boleh memberikan baja pada ketumbuhan kita.
Rawatan Durian Belanda Plus Kapsul ini dari gabungan herba durian belanda, estrak manggis, daun belalai gajah, pulun nenas, estrak mengkudu dan estrak blueberry.

NOWAIS SOLUTION (KT0450422-T)
Lot 434-444 Jalan Sultan Yahya Petra, 15200 Kota Bharu Kelantan.

All Right Reserved. Copyright